Familie Blankestijn

Sommige mensen hebben heel duidelijk in hun hoofd wat ze met hun keuken willen. Geweldig om daar dan samen invulling aan te kunnen geven!

Onze oplossingen

Fam. Blankestijn wisten wat ze wilden en wij wisten hoe dat te maken is. Het dikke, stoere RVS werkblad steekt prachtig af bij de mat zwarte keuken. Het blad en de opstaande RVS plint tegen de muur zijn uit 1 stuk zodat er geen kitranden achter het werkblad zitten.
Ook de buitenhoeken van de RVS onderplint zijn onder het fornuis naadloos omgezet, want het zijn de details die het hem doen.
Links van de spoelbak loopt het werkblad door ín de kast zodat er achter de deur een ruimte is voor dingen als een koffiezetter en andere elektrische apparaten die je binnen handbereik, maar uit het zicht wil hebben. Met stopcontacten in de rugwand van de kast kan alles op z’n plek blijven staan als je het wil gebruiken.
De hoge kasten zijn tijdens de verbouwing in de muur ingestuukt voor een mooi naadloos effect en de balklaag in het plafond is aangepast voor de afzuigkap en het luchtafvoerkanaal.
Als het dan allemaal klaar is zijn we er stiekem best een beetje trots op!