Familie van Drie

Architect Arjan Valk ontwierp een futuristische villa waarbij de gevelmaterialen deels doorlopen in het interieur. Arjan wilde duidelijk de grens tussen buiten en binnen laten vervagen wat geweldig is gelukt!

Onze oplossingen

Een leuke uitdaging om daar een keuken voor te maken want door de enorme glaspui heb je bijna het gevoel dat je buiten staat te koken. In het RVS werkblad hebben we aan de zijkant 2 stopcontacten verzonken gemonteerd. Dat wilde we een keer proberen. Fam. v. Drie was wel in voor zo’n test case en het bleek een mooie oplossing om stopcontacten in een eiland te maken. Ook leek het ons leuk om de ovens dóór de verticale RVS greeplijst heen te laten lopen. Het was een hele klus, maar het is een prachtig detail!
Het werkblad bij de gashaard is van gematteerd gehard glas wat aan de onderzijde in de kleur van de kasten gemaakt is. Inmiddels hebben we in het schitterende huis meer maatwerk mogen maken.